fbpx
10-13 OCTOBER 2019
PLAZA INDONESIA

You have to be logged in to see your current points.

How to collect points

How To Collect Points

  • Register your account

    Register your account and get OHBeauty points for free just like that! Get voucher code of one month free subscription for Club Alacarte upon registration. Points from this activity can be obtained anytime, but Club Alacarte voucher codes are limited to the first 5000 people. So hurry up and claim yours now before it runs out!

    Complete your profile

    When you are signing up to be one of us, may we remind you that now you are now entering a complete judgement-free zone. How we maintain this friendly atmosphere is by getting to know each other! So fill in your profile details responsibly. You are also in for a treat, as the more fields you fill, the more OHBeauty points you will get!

    Pro Tip: Complete your “Beauty Profile” for a more OHBeauty points, and easier access for your peers to give you accurate recommendation!

    Make use of your free Club Alacarte membership

    Are you amongst the lucky ones that gets the free one month subscription membership of Club Alacarte? Yes or no, getting a membership is a big opportunity you shouldn’t miss! Being a member of the club grants you various previleges such as 50% discounts or a buy-1-get-1 offers in Jakarta’s hottest lifestyle merchants. Now aside from that benefits the club offers, we also gives you OHBeauty points for each time you redeem your Club Alacarte benefits everywhere.

    Watch out for events and seminars!

    We want this platform to be all about sharing different ideas about beauty. Aside from the website, we are holding different events, seminars and of course festivals – all about you and your own kind of beauty! Only by registering to enter
    this various events, you will also be getting OHBeauty points as a reward. And by showing up, you will also get additional OHBeauty points! Don’t miss this one if you want to rack up those points!

    Participate on our Beauty Challenge

    You ever heard of our three-weeks Beauty Challenge? Never miss out these challenges provided in our Instagram page (@ohbeauty.id), and find yourself rolling in loads of OHBeauty points for each time you engage in those celebrations! To join, simply tag us on Instagram with your Beauty Challenge acts, and upload it here on our website. Every little thing matters!

    Engage in our blog posts

    That satisfying feeling when your friends chime in to your stories. It’s nice to have that, right? We know! And we want everyone who shares here also feel that way. So we’ve decided that everytime you engage in our blog posts, be it to comment, like or share, you also get to rack more OHBeauty points. The more you give, the more you get in return!

  • Register akun OHBeauty mu

    Daftarkan akunmu, dan dapatkan OHBeauty points gratis! Gampang kan? Dapatkan voucher code untuk satu bulan gratis berlangganan Club Alacarte, setelah kamu mendaftarkan akunmu. Meski poin reward dari aktivasi akun dapat diperoleh kapan saja, voucher gratis berlangganan Club Alacarte hanya bisa diperoleh 5000 pendaftar pertama. Makanya, buruan daftar sebelum kehabisan!

    Lengkapi profil akun OHBeauty mu!

    Setelah kamu mendaftar, kami ingatkan bahwa kamu sekarang memasuki zona bebas judgement. Lebih nyaman kan, ketika kita saling kenal terus bisa akrab satu sama lain? Makanya, isi kolom profil kamu dengan bertanggung jawab ya. Kami memberikan OHBeauty points untuk setiap detail profil yang kamu lengkapi. Semakin banyak kamu isi, semakin banyak poin yang kamu bisa
    dapatkan!

    Pro Tip: Dengan mengisi “Beauty Profile” yang disediakan di website kami, kamu bisa mendapatkan tambahan OHBeauty points juga loh! Ditambah lagi, semakin detail Beauty Profile mu, makin akurat juga rekomendasi yang bisa didapatkan. Double win deh!

    Gunakan membership Club Alacarte kamu

    Gimana, kamu cukup beruntung nggak buat dapetin langganan member gratis dari Club Alacarte-nya? Dapat atau tidak, rugi banget loh kalau kamu ga jadi membernya! Kenapa, karena ketika kamu jadi member, kamu bisa mendapatkan banyak keuntungan menarik seperti diskon 50% atau penawaran buy-1-get-1 dari berbagai macam merchant lifestyle yang ada di Jakarta. Nah, diluar keuntungan itu, kami juga memberikan ekstra OHBeauty points setiap kali kamu menukarkan benefit dari Club Alacarte di mana saja.

    Jangan lewatkan acara dan seminar OHBeauty!

    Kami menginginkan platform ini untuk berdiri sebagai tempat dimana kita bisa berbagi ide tentang kecantikan. Selain website, kami juga menyelenggarakan berbagai macam event, seminar, dan tentu aja festival – semua tentang kamu dan kecantikan versi kamu sendiri! Dengan mendaftar untuk datang ke acara-acara ini saja, kamu bisa mendapatkan reward berupa OHBeauty points. Dan kalau kamu hadir beneran ke acaranya, kamu bisa absen kehadiranmu di sana dan mendapatkan OHBeauty points lagi! Bisa dapat poin banyak banget nih!

    Ikutan Beauty Challenge kita di Instagram!

    Udah pernah denger kan, tentang three-weeks Beauty Challenge kita? Jangan kelewatan ya, karena kita selalu mengadakan challenge ini di halaman Instagram kita (@ohbeauty.id) dan kamu bisa dapetin banyak banget OHBeauty points dari sini! Cara ikutannya gampang. Kamu tinggal tag aja kami di Instagram dengan aksi terbaik Beauty Challenge kamu, dan upload lagi ke website ini sebagai buktinya. Setiap hal kecil berpengaruh, lho!

    Engage in our blog posts

    Puas banget kan, kalau teman-teman kita merespon cerita kita dengan semangat dan antusias? Nah, kami tahu banget perasaan itu. Kami ingin semua orang yang telah berani membagikan sesuatu di sini, merasakan hal yang sama. Maka dari itu, kami memutuskan bahwa untuk setiap kali kamu berinteraksi dengan postingan blog di website ini, entah itu berkomentar, menyukai, maupun membagikan halaman ini ke sosial media kamu, kamu akan mendapatkan tambahan OHBeauty points gratis. Makin banyak yang kamu berikan, makin banyak yang kamu dapatkan!